2021 mijn verhaal, trouwfotografie. Vallen, opstaan en weer doorgaan, een nieuw hoofdstuk

2021 was een jaar waarin ik besloot vol passie mijn dromen achter na te gaan: trouwfotografie! Ondanks de vele lockdowns was ik volhardend in de wens om bruidsfotograaf te worden. Met de liefde en creativiteit van mijn man kreeg ik de kans om samen met geweldige collega’s in het bruidsvak een styled wedding shoot te doen. Donderdagochtend terwijl Amsterdam ontwaakt, de grachten volstaan met verhuizers, fietsers die tussendoor fietsen en regen valt op de prachtige amsterdamse grachtenpanden stappen we uit bij misschien wel het mooiste hotel dat Nederland bezit, Sofitel Legend The Grand Amsterdam. In een suite met uitzicht op de grachten hangt de jurk al prachtig in de kamer. Met de meest prachtige uitzichten en lachende mensen. Wat heeft deze ervaring geweldige beelden opgeleverd. Samen met het bruidspaar in de koets zwaaiend naar mensen op straat, de meest unieke locaties van Amsterdam. Wat hebben we toch een prachtig beroep.

Een grote dank aan Salon LXL, ByCarmel, Andra Trouwt en Angelique Bruijnstein voor de leuke dag. Wat zijn we samen een goed team. Stuk voor stuk specialisten met liefde voor het vak.

Lees mijn andere blogs

De onweerstaanbare Bruidstaart

Een award krijgen op een beeld betekent super veel voor mij omdat je tijdens het proces van selectie en editing heel kritisch leert kijken naar..
prewedding Loveshoot at the rijksmuseum in amsterdam

Waarom ik altijd een pre wedding en verloving shoot kan aanraden

Om alvast een beetje aan elkaar te wennen kan het ontzettend leuk zijn om een pre wedding shoot of een verlovingsshoot te boeken. Niet alleen..
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????