Trouwalbums

Een herinnering
voor altijd

Na de trouwdag ga ik aan de slag met jullie prachtige foto’s. Dit doe ik volgens mijn eigen stijl: kleurrijk, fris en natuurlijk. Het is bijna een traditie om een trouwalbum te maken, maar wie weet twijfelen jullie nog. Natuurlijk kunnen jullie ook na de bruiloft nog besluiten om een album door mij te laten ontwerpen. Standaard zit er in de alle pakketten een  trouwalbum, willen jullie liever iets speciaals? Geen probleem alles is mogelijk. De partij waar ik mee samenwerk geeft ruime keuze. Geef dit dan aan tijdens onze kennismakingsgesprek zodat ik dit kan meenemen in de offerte.

Voor jou
op maat
gemaakt

De keuze uit diverse trouwalbums is oneindig. Kies bijvoorbeeld voor een classy linnen of stoere eco-lederen kaft. Of misschien gaan jullie juist wel voor een super zachte fluwelen kaft. Ik laat jullie zelf het materiaal en de kleur kiezen. Het aantal spreads bij een basis album zit tussen en de 10-13 spreads in. Een spread zijn twee pagina’s. Wil je je foto’s horizontaal of verticaal hebben in dit album? Of een mix? Het kan allemaal. Ik maak de album voor jullie op en hoor graag al jullie aanpassingen. 

*Standaard hebben jullie de keuze een trouwalbum te kiezen in een linnen, eco leer, fluweel of suede kaft zonder box of USB stick. Willen jullie een speciale kleur? Geen probleem. Er zijn veel kleuren opties. Andere formaten, extra spreads of foto op de voorkant dit is allemaal mogelijk. Vraag de meerprijs aan voor alle extra opties tijdens het maken van de offerte. 

Ook voor
jouw dierbare
familie

Voor jullie is het natuurlijk sowieso de mooiste dag uit jullie leven, maar jullie ouders genieten net zo hard mee. Ik kan voor een kleine meerprijs een ander formaat van jullie trouwalbum toevoegen aan de levering, zodat jullie ouders de trouwfoto’s ook een bijzonder plekje kunnen geven. Perfect om cadeau te geven als herinnering aan jullie prachtige dag.

Ontwerp samen
jullie gouden dag

In het pakket dat jullie hebben gekozen zit een bepaald formaat trouwalbum bij inbegrepen. Willen jullie liever een kleiner of groter formaat check de mogelijkheden vooraf. De leverancier waar ik mee werk heeft veel opties. Willen jullie liever een verticaal of vierkant album dan zijn deze ook verkrijgbaar. Meerprijzen in overleg. Tevens kan je kiezen voor een mooie meegeleverde USB die een plekje heeft in de trouwalbum en of een mooie doos voor over je trouwalbum.

Investering

Een los album van 20*20 cm ter waarde van 225 Euro is altijd inbegrepen in het gekozen pakket. Dit is een basis album. Daarnaast kan je dit album upgraden naar een groter en luxer album. De opties zijn eindeloos die je kan toevoegen. 

De investering bespreek ik graag met jullie in een call. Heb je vragen of is iets onduidelijk schroom niet dan een berichtje te sturen dan help ik je graag verder. 

Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????