De onweerstaanbare Bruidstaart

Op een super zomerse zonnige dag trouwden B&J op een bijzondere manier. Ze hadden een sjamaan als Babs ingehuurd en de hele ceremonie vond plaats op het bovendek van een boot aan de Vinkeveense plassen. Het was die dag stikheet en ik was vergeten een pet en zonnebrand mee te nemen. Goede leer om niet alleen te zorgen dat je al je fotografie spullen hebt ingepakt maar ook de zorg voor jezelf en dus spullen voor jezelf zijn belangrijk. Waterfles, zonnebrand en pet had ik hier nodig gehad maar niet bij mij. Oepsie! Maar ik heb ervan geleerd.

Dit beeld vind ik zo tof omdat Joe de jongen de taart aankeek en het gewoon besloot te doen, datgene wat hem zo lekker leek. Hij wachtte niet af op een ja of een nee van zijn ouders en dat is wat dit moment zo tof maakt. Dat lekkere ongeconditioneerde, ik doe gewoon en volg mijn gevoel. En dat is precies wat hij deed.

Een award krijgen op een beeld betekent super veel voor mij omdat je tijdens het proces van selectie en editing heel kritisch leert kijken naar je eigen beelden en die beelden selecteert die jou het meeste aanspreken. Dit is mijn eerste Fearless award en ben daar super trots op juist omdat dit zo een moeilijke competitie is met alle bekende en beste bruidsfotografen van de wereld. Als fotograaf blijf je altijd kritisch naar je werk kijken. Hier had ik achteraf een grotere diafragma willen gebruiken. Maar het moment blijft nog steeds een ontzettend tof moment van een kind die die onweerstaanbare bruidstaart niet kon weerstaan.

Fearless Award – Nooi van Maarsen November-2023

Lees mijn andere blogs

prewedding Loveshoot at the rijksmuseum in amsterdam

Waarom ik altijd een pre wedding en verloving shoot kan aanraden

Om alvast een beetje aan elkaar te wennen kan het ontzettend leuk zijn om een pre wedding shoot of een verlovingsshoot te boeken. Niet alleen..

2600 foto’s in 6 uur. Dat kan!

2600 beelden vastleggen met een intieme bruiloft van maximaal 15 personen? Dat kan! In een tijdsbestek van 6 uur schoot ik maar liefst 2600...
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????