Een huwelijk op de Soesterduinen

Thomas en Merel begonnen hun dag bij de bed and breakfast en theehuis Mon-Chouette, Leusden. Daar hadden ze twee aparte appartementen zodat ze elkaar niet zouden zien voor de first look. 

Merel had haar bruidsmeisjes gevraagd om bij het aankleedmoment te zijn. En naast Merel werden ook haar Moeder, Schoonmoeder, schoonzus en bruidsmeisjes in de make-up gezet en hun haar werd mooi gedaan. 

In de tuin van Mon-Chouette vond de first look plaats, alle naaste familie en vrienden mochten aanschouwen hoe Thomas en Merel elkaar voor het eerst in bruidskleding zouden zien. Het was een emotioneel en mooi moment. 

De dag was strak gepland dus vervolgens reden we naar Soesterduinen. Wat een prachtig mooi gebied, open zandvlaktes maar ook prachtige heide. We zochten wat mooie plekjes op en merkten al gauw dat het best warm was. Door de emoties van de dag, spanning en warmte werd Merel emotioneel. Maar Thomas loste dat heel lief op door Merel op zijn rug te nemen. Blijkbaar is dat een dingetje tussen hun tweeen. Dat was fijn, de ontlading was eruit en bovenal leverde het ook mooie beelden op. 

Na Soesterduinen reden Thomas en Merel terug naar de B&B en ik reed naar de Heide. Ik had co√∂rdinaten meegekregen want de ceremonie vond niet zomaar ergens plaats aan een straat. Het vond plaats in de Heide. 

De auto was geparkeerd en de eerste gasten kwamen al aan met een treintje vanaf het Evenementen plek en Restaurant de Mof. Thomas kwam aanfietsen op een authentieke Betjak fiets door zijn twee getuigen en Merel kwam aanlopen met haar vader. 

Tijdens de ceremonie, leerde ik meer en meer over het bruidspaar. Samen yoga doen, samen op suiker en alcohol dieet maar vooral ook de liefde die ze naar elkaar hebben en de liefde die ze hebben naar hun vrienden en andersom. Na het ja-woord pakten we de auto en waar alle gasten met het treintje terugreden reed ik achter de bruid en bruidegom aan naar Restaurant de Mof. 

Thomas en Merel kozen voor champagne met een donut wall in plaats van een klassieke bruidstaart. De Mof is mooi ingericht op feesten en partijen, het is er gezellig versierd met mooie lichtletters en doordat het buiten plaats vindt hangt er een fijne sfeer. 

Wat we niet hadden gedacht was dat bij het maken van de foto’s in de tuin met alle vrienden en vriendinnen was dat Thomas uit zijn broek scheurde doordat de scene die we probeerde na te bootsen iets te echt werd gerealiseerd. Het leverde wel prachtige beelden op. Thomas, Merel en al hun vrienden lagen helemaal dubbel. Ik weet niet of er een plan B was aan jurk en kleding maar gelukkig was er een vrouw van het restaurant die heel vriendelijk zijn broek wilde maken. 

Het bruidsboeket werd gegooid en gevangen door de zus van de bruidegom Florianne maar niet alleen dat, ook de kousenband werd eraf gehaald met de tanden van Thomas en gegooid naar alle mannen. Kennen jullie dat? Daarna maakten we nog wat familiefoto’s at ik wat en vervolgens reed ik voldaan naar huis. 

Bedankt lieve Merel & Thomas dat ik bij jullie speciale dag aanwezig mocht zijn.

Liefs,

Nooi

Bruidspaar dat elkaar net het ja woord heeft gegeven op de heide. Ze lopen weg en iedereen om hun heen blaast bellen.

Lees mijn andere blogs

De onweerstaanbare Bruidstaart

Een award krijgen op een beeld betekent super veel voor mij omdat je tijdens het proces van selectie en editing heel kritisch leert kijken naar..
prewedding Loveshoot at the rijksmuseum in amsterdam

Waarom ik altijd een pre wedding en verloving shoot kan aanraden

Om alvast een beetje aan elkaar te wennen kan het ontzettend leuk zijn om een pre wedding shoot of een verlovingsshoot te boeken. Niet alleen..
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????