Huwelijk in Grand Hotel Karel V

Jose & Gerrit trouwden op 03-06-2022 bij Grand Hotel Karel V in het centrum van Utrecht. 

03 juni kwam ik rond 13:00 uur aangereden naar het hotel. Ik had al wat onderzoek gedaan hoe dit hotel eruit zou zijn maar in het echt is het duidelijk een stuk mooier nog dan op de plaatjes. Het hotel is omgebouwd van een 14e middeleeuws klooster naar een luxe 5 sterren hotel. Grand Hotel Karel V was ooit het onderkomen van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Omringd door prachtige tuinen met veel schaduw is het een ideale plek voor een fotograaf. 

Om 13:30 startte ik met het maken van foto’s in de slaapkamer van Jose. Daar was een goede vriendin van haar aanwezig om haar make up en haar klaar te maken. De make up was al gedaan en toen ik binnenkwam was ze net gestart met haar haar. Ze was heel snel en dus had ik gelukkig genoeg tijd om naar de kamer te gaan van Gerrit. Daar was Quinten hun zoon en Gerrit zijn moeder ook aanwezig. 

Ik maakte wat shots met de bloemen, ringen, de uitnodiging en uiteraard ook van het aankleedmoment van Gerrit, Quinten en oma.  

Toen was het tijd om naar Jose te gaan. Die had al heerlijk een glas champagne op. Ze had gelukkig op mij gewacht en ik maakte shots van het aankleed moment. 

Toen ze klaar was wachtten Gerrit en Quinten haar op in de lobby. Inmiddels waren alle gasten al gearriveerd en verzocht te gaan zitten. Wat zagen ze er alle drie prachtig uit. Mama Jose met een prachtige zeemeerminnen jurk met een prachtige sleep en Quinten en Gerrit dezelfde kleur maatpak. 

Na elkaar geknuffeld te hebben. Was het tijd voor de ceremonie. De live band begeleidde hen met hun favoriete liedje naar de stoelen waar de BABS hen opwachtte. 

Tijdens dit gedeelte leer ik altijd een beetje meer over het bruidspaar. Ondanks dat ik druk bezig ben is het ook mooi om te horen wat het verhaal is van de twee geliefden. 

Na het ja-woord gingen we traditioneel door met champagne, felicitaties, taart, familiefoto’s, borrel, diner en feest. Ik kreeg ook een heerlijke driegangen maaltijd en kon na een gevulde maag weer wat feest fotootjes maken. 

Een intieme bruiloft met 40 man maar toch voor mijn gevoel heel hecht. 

Bedankt Jose en Gerrit dat ik hierbij mocht zijn, ik heb ontzettend genoten van jullie, en ook jullie familie en vrienden door mijn lens te mogen leren kennen en wens jullie nog heel veel geluk maar vooral ook gezondheid toe. 

Liefs, Nooi

Lees mijn andere blogs

De onweerstaanbare Bruidstaart

Een award krijgen op een beeld betekent super veel voor mij omdat je tijdens het proces van selectie en editing heel kritisch leert kijken naar..
prewedding Loveshoot at the rijksmuseum in amsterdam

Waarom ik altijd een pre wedding en verloving shoot kan aanraden

Om alvast een beetje aan elkaar te wennen kan het ontzettend leuk zijn om een pre wedding shoot of een verlovingsshoot te boeken. Niet alleen..
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????