Herinnerings Fotografie

The truest end of live is to know that live never ends

Herinneringsfotografie

Als je het einde van een leven ziet aankomen omdat iemand oud of ziek is, wil je alle momenten die je samen nog hebt voor eeuwig vasthouden. In mijn herinneringsfotografie vang ik deze waardevolle momenten. Het is een fijne fotoshoot waarin de liefde voor elkaar voor altijd wordt vast gelegd op beeld. Een laatste keer met je hele gezin op de foto, even niet ziek zijn en genieten met elkaar. Een foto van de laatste keer dat je met je oma nog een taartje eet of dat papa een verhaaltje voorleest. Deze herinneringen wil je voor altijd koesteren. Een foto van deze fijne momenten houden de herinnering levend en zijn erg waardevol. 


Werkwijze

Als we samen aan de slag gaan maak ik altijd eerst graag persoonlijk kennis. Het is belangrijk om te weten wat jullie wensen zijn en of er lichamelijke beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden. In samenspraak bespreken we de ideale plek waar jullie de foto’s willen maken. 


De fotoshoot

Het belangrijkste tijdens de fotoshoot is dat jullie jezelf kunnen zijn en hoe moeilijk en confronterend het moment kan zijn proberen zoveel mogelijk te genieten van het moment en het samenzijn. Door samen te praten, te kijken en te luisteren leg ik jullie momenten vast voor de camera die jullie kunnen koesteren.

Hele mooie foto’s van een bijzonder moment. Nooi wist precies de juiste sfeer te creëren en het ongemak bij mijn ouders weg te nemen. Hele fijne ervaring met prachtige foto’s als aandenken.

Hester van Trommelen

Tarieven

Basis

Memories for life

250,-
1 uur fotografie
+/- 50 digitale foto’s
Beveiligde online gallery
Met zorg en kwaliteit geselecteerd en bewerkt
Geleverd binnen 3 weken na eventdatum via we-transfer
Inclusief btw, reiskosten & parkeerkosten
Harmonica boekje
Optioneel fotoalbum van 15 x 15 cm of groter

Standaard

Memories for life

350,-
2 uren fotografie
+/- 100 digitale foto's
Beveiligde online gallery​
Met zorg en kwaliteit geselecteerd en bewerkt​
Geleverd binnen 3 weken na eventdatum via we-transfer
Album van 15*15 cm met 26 pagina’s​
Inspraak in de opmaak van het album​
Inclusief btw, reiskosten en parkeerkosten
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????