Lifestyle zwangerchapsshoot

Hoe leuk is het om in de wintermaanden ondanks het slechte weer toch nog een zwangerschapsshoot te doen. Liron en Yael verwachten binnenkort hun derde kindje. Hun eerste kindje heet Lital een meisje hun tweede een jongen, Raffi en nu weer een meisje. Ik ben zo benieuwd naar hun nieuwe kindje. Tot voorkort zaten ze nog volop in de dozen. Want de verbouwing die was gepland liep telkens uit. De hele derde verdieping ging op de schop en het hele huis was een grote stofbende. Nesteldrang en een onafgemaakte babykamer gaan helaas niet zo goed samen.

Toen ik zwanger was van Elinor mijn tweede zaten we ook nog volop in de verhuisdozen en de aannemer was er ook nog toen ik moest bevallen. Geen ideale combinatie als je het mij vraagt :). Gelukkig zijn ze bij Yael bijna klaar en zijn ze klaar voor hun derde kindje. Doordat er nog een spiegel in de woonkamer stond die nog naar boven moest hebben we ook nog eens creatieve beelden kunnen maken. Als je het mij vraagt zijn dat echt super beelden geworden. Althans ik hou ervan.

In het voorjaar kunnen deze shoots weer naar buiten en kunnen we lekker het park in en zijn we niet gebonden aan huis, maar ja je kiest er niet voor om hoogzwanger te zijn in de wintermaanden 😉 Dus dan maar op zo’n manier oplossen.

Lees mijn andere blogs

De onweerstaanbare Bruidstaart

Een award krijgen op een beeld betekent super veel voor mij omdat je tijdens het proces van selectie en editing heel kritisch leert kijken naar..
prewedding Loveshoot at the rijksmuseum in amsterdam

Waarom ik altijd een pre wedding en verloving shoot kan aanraden

Om alvast een beetje aan elkaar te wennen kan het ontzettend leuk zijn om een pre wedding shoot of een verlovingsshoot te boeken. Niet alleen..
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????