Partners

Samen staan we sterk in dit prachtige vak

Introductie over jouw samenwerkingen

Sofitel Legend the grand amsterdam

Het voormalige stadhuis van Amsterdam is nu al meer dan twee eeuwen het romantische decor voor vele bruidsparen. Eén van de meest gedenkwaardige gebeurtenissen in de geschiedenis van The Grand is de huwelijksceremonie van de voormalige koningin van Nederland, prinses Beatrix, in de legendarische Raadzaal op 12 maart 1966. Ook voetballegende Johan Cruijf, Louis van Gaal en filmregisseur/kunstschilder Jeroen Krabbé gaven het ja-woord in The Grand. The Grand houdt deze traditie in stand en in de afgelopen jaren hebben wij een groot aantal bruidsparen mogen verwelkomen met ieder hun eigen prachtige verhaal.
De Trouwkamer biedt een unieke ambiance voor een intieme huwelijksceremonie. De verfijnde muur-schilderingen en glas-in-lood ramen, gemaakt in 1926 door Chris Lebeau, symboliseren de cirkel van leven en liefde en bieden een werkelijk uniek decor voor bruidsparen. Het is een bijzonder geheel waar conventie en eigenzinnigheid samenkomen in een harmonieuze lofzang op het huwelijk en de liefde, vol symboliek.
Persoonlijke aandacht, oog voor detail, een locatie vol historie en professioneel advies zijn de ingrediënten voor een sprookjeshuwelijk bij The Grand.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam:

Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam, The Netherlands
www.sofitel-legend-thegrand.com

Op zoek naar advies van een expert of liever de regie uit handen geven: alles is mogelijk. Mijn diensten als weddingplanner zijn er om jullie te helpen, en jullie kiezen waarmee. Alles is mogelijk en dit doe ik met liefde voor jullie.

Salon LXL

Bionda heeft meer dan zestien jaar ervaring als kapper en senior hairstylistBionda van Salon LXL . Voordat zij eigenaresse werd van Salon LXL, was zij binnen Unilever Nederland ook werkzaam als Senior Stylist in The Salon RDM. Hier was zij bezig met adviseren, knippen en stylen en ondersteunde zij het Nederlandse Marketingteam binnen Unilever Nederland. Van jongs af aan droomde ze al van een salon waar ze haar klanten de volledige aandacht kan geven. Die droom is nu uitgekomen onder de naam Salon LXL in Landsmeer.
Naast haar werk als hairstylist en make-up artist, is Bionda ook actief in de Nederlandse media als haarexpert. Zij wordt regelmatig gevraagd om input te leveren aan beautywebsites en bekende magazines zoals Margriet en Viva Mam

Salon LXL

Van Beekstraat 247
1121NM Landsmeer
www.salonlxl.com

Elk liefdesverhaal is uniek en daar besteed ik veel tijd aan. Ik vind het belangrijk om jullie dierbaren bij het verhaal te betrekken. Dat ik jullie verhaal van de liefde overbreng op jullie dierbaren. Zodat het voor iedereen een mooie herinnering wordt. Ook jullie getuigen, familie en vrienden zet ik in het zonnetje. Zo wordt het voor iedereen een feestje! Ik zorg voor een intiem en persoonlijk verhaal. Jullie zijn verzekerd van een liefdevolle ceremonie. Met een lach en een traan. Zodat het een uniek moment is om nooit te vergeten. Meer weten? Neem dan contact met mij op!

info@andratrouwt.nl
+31 6 26 577 454


ByCarmel

By Carmel is gespecialiseerd in videografie. Voor een aftermovie, videoclip, bedrijfsfilm, behind-the-scenes video of corporate video kun je terecht bij ByCarmel.

 

Contact@bycarmel.nl
+31 6 29 44 41 58

 

 

Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????