Sophie & Christiaan trouwen in Bistro Belle, Oud-Zuilen

De dag begon in het pittorske dorpje Wilnis, waar Sophie en Christiaan hun dag rustig begonnen. Sophie werd prachtig in de make up gezet en Christiaan moest nog de laatste dingetjes voorbereiden. 

Sophie & Christiaan zijn motorrijders de ene heeft een Ducatti en de ander een KTM die prachtig opgesteld staan in hun bijkeuken. 

Het omkleden van de jurk werd boven gedaan en de first look in hun mooie tuin. 

Na de first look reden we naar de locatie waar ze de hele dag zouden verblijven. Restaurant Bistro Belle. Sophie en Christiaan vonden het leuk om een fotoshoot te doen met z’n tweeen. Rondom het restaurant en slot zuylen zochten we mooie plekjes. 

Helaas moest de ceremonie verplaatst worden naar binnen door regen. Daar gaven ze elkaar het ja-woord en werd het gevierd met champagne en uiteraard een stuk taart. 

Gelukkig was de regen gestopt en kon dit buiten plaats vinden. Na de borrel werd er binnen een hapje genuttigd en kon het feest om 20:30 van start gaan.  Sophie en Christiaan door jullie ontspannen en gastvrijheid kon ik helemaal mezelf zijn en optimaal presteren

Lees mijn andere blogs

De onweerstaanbare Bruidstaart

Een award krijgen op een beeld betekent super veel voor mij omdat je tijdens het proces van selectie en editing heel kritisch leert kijken naar..
prewedding Loveshoot at the rijksmuseum in amsterdam

Waarom ik altijd een pre wedding en verloving shoot kan aanraden

Om alvast een beetje aan elkaar te wennen kan het ontzettend leuk zijn om een pre wedding shoot of een verlovingsshoot te boeken. Niet alleen..
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????