Verloven in het Twiske

Je verloven in het Twiske. Marvin en Calanit kunnen je hier alles over vertellen. 

Het Twiske is een groot uitgestrekt veenplassengebied in de Zaanstreek. Dit gebied behoort tot de gemeenten Landsmeer en Oostzaan. 

Oostzaan is de plek waar Marvin Polak Burgemeester is geworden en hoe toepasselijk is het dan om je te verloven in dit prachtige natuurgebied. En dit is ook wat hij deed.  

Een maand voor de shoot werd ik gebeld dat Marvin, Calanit zijn vriendin ten Huwelijk wilde vragen en of ik dat wilde vastleggen. Natuurlijk wilde ik dat! En vond het ontzettend gaaf en leuk om aan deze verloving mee te werken. 

Vooraf zijn Marvin en ik op zoek gegaan naar een mooie plek. Op de dag zelf had hij een mooi excuus bedacht om haar mee te nemen en ik reed alvast richting de afgesproken plek op de afgesproken tijd. Ik parkeerde de auto een paar meter verderop en verstopte mij in de bosjes. Zo spannend! Gelukkig had ik al bedacht dat het we zo handig zou zijn om een telelens te hebben bij dit soort momenten. 

Toen ze rustig aan het lopen waren langs het water en hij het aanzoek deed kwam ik ook tevoorschijn. En legde ik het moment van het aanzoek vast. Ik vond het mega spannend en hoopte dat ze me niet zou zien, ik ben heel benieuwd hoe hij zo kalm is gebleven al die tijd. Het moment van het aanzoek was mooi en romantisch en Calanit was ontzettend verbaasd want ze zag het niet aankomen. 

Na het aanzoek kwam er natuurlijk ook champagne aan te pas en maakten we nog wat mooie spontane foto’s samen. Er werd gedronken, gedanst en gesproken. 

Een van de leukere spontanere shoots die ik heb mogen doen! Dankjewel voor de uitnodiging Marvin. 

Liefs Nooi

Lees mijn andere blogs

De onweerstaanbare Bruidstaart

Een award krijgen op een beeld betekent super veel voor mij omdat je tijdens het proces van selectie en editing heel kritisch leert kijken naar..
prewedding Loveshoot at the rijksmuseum in amsterdam

Waarom ik altijd een pre wedding en verloving shoot kan aanraden

Om alvast een beetje aan elkaar te wennen kan het ontzettend leuk zijn om een pre wedding shoot of een verlovingsshoot te boeken. Niet alleen..
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????