Winterse vintage bruidsreportage in het Twiske

11 november is normaal gesproken de dag dat kinderen Sint Maarten lopen, maar dit is ook de dag dat Alperen met zijn Fagria ging trouwen in het gemeentehuis in Landsmeer.

Een kleine intieme bruiloft met hun getuigen en dichtstbijzijnde familie. Alperen doet een PHD in Eindhoven en Fagria werkt in Amstelveen toch is hun liefde voor elkaar sterk genoeg om die afstand te overbruggen.

Na het Stadhuis liepen we het prachige Twiske in, samen met hun getuigen die helemaal uit Heerlen moesten komen, liepen we wat straatjes in.

Fagria had een prachtige vintage kleding look gekozen en hoe bijzonder dat het eerste huisje die we tegen kwamen aansloot op haar kledingstijl. Het was prachtig om te zien. We liepen door naar de grote molen. Tussendoor zochten we de mooie plekjes op. Er vond zelfs een wedstrijd plaats wie er het gekste kon poseren, de mannen hadden toch echt gewonnen.

Het was een gezellige tocht waarin ik dankbaar ben dat ik het bruidspaar een klein beetje heb mogen leren kennen.

Alperen en Fagria hadden nog heel wat op de planning na onze shoot. Ze gingen nog varen en uit eten. Helaas maakte ik dat niet meer mee, maar mocht ik wel terug naar de school van mijn kindjes om die op te halen en sint maarten met ze lopen.

Lees mijn andere blogs

De onweerstaanbare Bruidstaart

Een award krijgen op een beeld betekent super veel voor mij omdat je tijdens het proces van selectie en editing heel kritisch leert kijken naar..
prewedding Loveshoot at the rijksmuseum in amsterdam

Waarom ik altijd een pre wedding en verloving shoot kan aanraden

Om alvast een beetje aan elkaar te wennen kan het ontzettend leuk zijn om een pre wedding shoot of een verlovingsshoot te boeken. Niet alleen..
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????