Lifestyle Fotografie

Family is where live begins and love never ends

Familie reportage

Je familie is belangrijk voor je en het is geweldig om te kunnen documenteren hoe je gezin in de loop der jaren groeit en verandert. Ik bied familiefotografie aan met het hele gezin, of een Cake Smash om de eerste verjaardag van de baby te vieren. Als moeder van 3 weet ik als geen ander hoe heerlijk het is om blijvende herinneringen te creëren voor aan de muur of op het dressoir. Samen of met je partner bedenken we de ideale setting en zetten we een familie reportage neer die je niet snel zal vergeten.

De kostbare momenten van het ouderschap zijn vluchtig, waardoor het zo belangrijk is om gefotografeerd te worden. Samen met je prachtige familie maken we ongedwongen foto’s en richt ik me op jullie connecties. Juist deze momenten zullen een blijvende herinnering zijn die voor eeuwig zullen blijven.

Maatwerk

Iedere familie fotoshoot is maatwerk.  Ik focus me niet op de geënsceneerde en geposeerde familieportretten, maar neem momenten in je dag die speciaal voor je zijn. Je shoot kan alles zijn wat je wilt, of het nu gaat om familiefotografie thuis, een traditie, een wandeling in je favoriete bos of gewoon een ontspannen ochtend in je tuin.  Onderweg vinden we het juiste moment voor enkele begeleide familieportretten – zonder je geforceerd te voelen. Informeer naar de vele mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

 

Ook leuk voor de kinderen
Een fotoshoot met jonge kinderen kan een lastige opgave zijn. Het is belangrijk voor kinderen dat er tijdens een fotoshoot veel gespeeld wordt. Neem gerust een trapauto, een bal, bellenblaas of een knuffeltje voor de kleintjes mee. Hoe spontaner de kinderen reageren des te leuker de foto’s worden. Hebben jullie specifieke wensen voor de shoot, dan is dit altijd mogelijk. 

Tijdens een familie fotoshoot is jullie hond ook van harte welkom er wordt hiervoor niets extra’s gerekend.


The truest end of life is to know that life never ends

Herinneringsfotografie

Als je het einde van een leven ziet aankomen omdat iemand oud of ziek is, wil je alle momenten die je samen nog hebt voor eeuwig vasthouden. In mijn herinneringsfotografie vang ik deze zo waardevolle momenten. Het is een fijne fotoshoot waarin we de liefde voor elkaar voor altijd vastleggen op beeld. Een laatste keer met je hele gezin op de foto; even niet ziek zijn en genieten met elkaar. Een foto van de laatste keer dat je met je oude oma nog een taartje eet of dat papa een verhaaltje voorleest. Deze herinneringen wil je voor altijd koesteren. Een foto van deze fijne momenten houden de herinnering levend en zijn erg waardevol.


Werkwijze

Als we samen aan de slag gaan maak ik altijd eerst graag persoonlijk kennis. Het is belangrijk om te weten wat jullie wensen zijn en of er lichamelijke beperkingen zijn waar we rekening mee moeten houden. In samenspraak bespreken we de ideale plek waar jullie de foto’s willen maken.


De fotoshoot

Het belangrijkste tijdens de fotoshoot is dat jullie jezelf kunnen zijn, en genieten van het moment hoe moeilijk soms ook. Door samen te praten, te kijken en te luisteren leg ik jullie momenten vast voor de camera die jullie eeuwig kunnen koesteren.

Hele mooie foto’s van een bijzonder moment. Nooi wist precies de juiste sfeer te creëren en het ongemak bij mijn ouders weg te nemen. Hele fijne ervaring met prachtige foto’s als aandenken.

Hester van Trommelen

Life isn't a matter of milestones but of moments

Evenementen, verjaardagen en jubilea

Herinneringen die de kater overleven! Iedereen houdt van een feestje – ook ik! – en of het nu gaat om een speciale verjaardag, jubileumviering of bedrijfsevenement, ik fotografeer en documenteer al die leuke, spannende en onvergetelijke momenten, met stijl en discretie.

Wanneer jullie mij inhuren om jullie feest of evenement te fotograferen, kunnen jullie ontspannen in de wetenschap dat er een ding minder is om je zorgen over te maken. In plaats van rond te rennen en te proberen alles alleen te doen, kun je me de taak laten uitvoeren om de foto’s te maken terwijl jullie de herinneringen maken.

Dit is een tijd voor je familie, vrienden of collega’s om samen te komen en plezier te hebben – en dat geldt ook voor jou. Dus ik zal er zijn, zodat je kunt genieten. Waarom zou je je zorgen maken over het opladen van camerabatterijen of het hebben van voldoende smartphone geheugen? Of een vriend vragen om de foto’s te maken? Waarom laat je het feest niet documenteren zoals het gebeurt, waardoor je een verslag krijgt van de ware sfeer en emotie van het feest of evenement die je uren hebt gepland en goed hebt voorbereid.

Jullie feest moet een gedenkwaardige gelegenheid zijn. Mijn foto’s zullen jullie en jullie gasten nog jarenlang herinneren aan wat een geweldige tijd ze hebben gehad!

Faith is the bridge to all dreams

Levensloop fotografie
Vier je een bijzondere gebeurtenis in het leven van een van jullie kinderen?  Wellicht de doopceremonie of bar/bat mitswa? Feestfotografie is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je deze speciale gebeurtenis nog jaren onthoudt!

Als jullie professionele feestfotograaf leg ik alle speciale momenten vast terwijl jij je ontspant en dit viert in stijl. Je zult je foto’s voor altijd kunnen koesteren en het zal geweldig zijn om er met veel liefde naar terug te kijken naarmate je zelf ouder worden maar ook je kinderen ouder worden.

Mijn service is flexibel en kan worden afgestemd op jullie specifieke wensen. Ik kan jullie helpen alle speciale momenten van de grote dag van jullie kind vast te leggen, of jullie nu alleen een fotograaf nodig hebben voor het feest of als je familie foto’s of losse portretten zouden willen hebben in de kerk, synagoge of enkel een receptie, geef het aan alles is bespreekbaar.

Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????