Over mij

Love is the whole thing. We are only pieces

Aangenaam! Mijn naam is Nooi van Maarsen het gezicht van By Noesha Photography. Mijn vader was altijd gek op koosnamen geven. Zo had hij er een aantal voor mij. Maar Noesha is wel eentje die hij heel vaak gebruikte. Deze naam werd eigenlijk op latere leeftijd overgenomen door mijn man. Hoe dit is ontstaan weet ik eigenlijk ook niet precies. Toen ik een naam moest kiezen voor mijn bedrijf kwam ik eigenlijk al heel gauw op by Noesha uit. 


Ik ben moeder van 3 prachtige dochters (Ofir 2 jaar, Elinor 5 jaar en Ma’ayan 8 jaar) en bonusmama van een tiener (Yentl 14 jaar). Zoals je misschien kan lezen zijn het geen oerhollandse namen. Mijn roots liggen namelijk in Israel waar ik ook geboren ben en op mijn 3e met beide ouders naar Nederlands verhuisd ben. Opgegroeid in de stad Groningen maar sinds mijn 20e in de Randstad. Nu sinds 5 jaar in het o zo pittoreske dorpje Uithoorn vlak onder de rook van Amsterdam.


Ik ben gek op samen zijn met mijn gezin maar ook met vrienden en kan ontzettend genieten van een Netflix-serie of een lange wandeling op het strand. Maar het meest geniet ik ervan om contact te maken met nieuwe mensen. Misschien vind ik daarom fotografie zo’n mooi beroep. Je krijgt namelijk een kijkje in het leven van mensen. Een dag ben je onderdeel van een bepaalde omgeving en dat fascineert mij enorm. 


Ik was vroeger altijd een allemansvriendje en nog steeds daarom ben ik denk ik nog steeds in contact met sommige lieve bruidsparen. 

Benieuwd naar hoe ik fotografeer voor By Noesha Photography? Lees snel verder over mijn werkwijze, bekijk mijn portfolio of neem contact met mij op.

Met heel veel liefde en passie fotografeer ik bruiloften en probeer mij altijd verder te ontwikkelen, op eigenlijk alle gebieden van fotografie maar ook het ondernemerschap. Uiteindelijk ben je ook ondernemer. Ik probeer altijd the extra mile te geven voor mijn bruidsparen. Want een happy customer = a happy me. 

 

In mijn beperkte tijd dat ik niet werk, ben ik dol op beachvolleybal. Sinds mijn jonge jaren was ik al groot volleybal fan. Iedere donderdag ben ik dan ook te vinden in the Beach in Aalsmeer. 
 

 Met het gezin gaan we vaak met z’n allen naar de geitenboerderij in Amsterdam, maken we een wandeling in het Bos of lekker uitwaaien in Zandvoort aan zee op het strand. Amsterwaterleidingduinen zijn bij mij ook erg favoriet. Wat een prachtig mooi gebied is dat! 

 

 Samen met mijn man vinden we het heerlijk om met z’n tweeen op pad te gaan of met vrienden wijntjes te doen of lekker uit eten te gaan. 

 

Mijn gezin betekent alles voor mij. Toen ik jong was wist ik eigenlijk al dat ik een groot gezin wilde. Mijn man stond daar eigenlijk hetzelfde in, wat voor ons gelukkig een band schepte. Hij heeft echter een dochter van een vorig huwelijk. Dus hij heeft 4 meiden, wij samen hebben er drie. 

 


De jongste krijgt dingen gedaan die geen enkel ander gedaan kreeg. Iets met een ontzettend sterk karakter en een eigen willetje. Als zij iets niet wil dan wil ze het echt niet. Maar toch geeft ze soms toe. Ze is super sociaal maar heeft ook haar angsten voor mensen die ze ergens niet verwacht.

 

 

 

Elinor-Simcha is onze middelste, de betekenis van haar naam is licht, fakkel, zonnestraal en simcha betekend vreugde. Zij is onze middelste valt vaak tussen wal en schip. Is ontzettend lief voor haar zusjes, als er iets gehaald moet worden en het wordt aan een van de zussen gevraagd staat zij al op om het te halen zonder dat het haar gevraagd wordt. Ze is zachtaardig maar heeft ook temperament. Kan zich ontzettend uitsloven, maar kan ook ontzettend lief uren achter elkaar in haar eentje spelen met de playmobiel of lief kleuren zonder dat ze ons nodig heeft. Ze is een huismus maar vind het ook heerlijk om met buurkindjes te spelen buiten.

 

 

 

Ma’ayan de oudste was veel te klein geboren wel 2 kilo’s licht had ze een moeilijke start. Slapen deed ze amper en de flesjes waren eigenlijk nooit voldoende. Ma’ayan is zo ontzettend puur dat je weet wanneer er iets speelt wat invloed heeft op haar welzijn. Ze is ontzettend vaak vrolijk maar ook mega sociaal. Ik ging vroeger ook altijd uit huis, was altijd met vriendinnen of ging op stap dit heeft ze dus niet van een vreemde. De kunst is er voor ons als ouders om er een balans in te vinden.

 


 

Ons gezin draait om samen zijn wanneer dat kan, lekker eten, gezelligheid met ons gezin maar ook met vrienden. Vriendinnen van school kunnen altijd meespelen, maar niet alleen meespelen vaker blijven ze wel mee eten vs. niet mee eten. We willen onze kinderen zo gastvrij mogelijk opvoeden want wij worden gelukkig van mensen om ons heen en hopen dat de meiden dit ook later zullen meenemen in hun huishouden.

 


Mijn stille wens is om later een succesvol fotografiebedrijf te kunnen doorgeven aan mijn meiden en het wellicht samen te gaan doen. Een familiebedrijf is altijd mijn stille wens geweest. Op dit moment acht ik de kans heel klein want ze vinden het vreselijk als ik de camera tevoorschijn tover. 

 
 
 
Chat openen
Hoi!
Heb je vragen? Open de chat en stel ze gerust! ????