Werkwijze
Werkwijze
All the way
zonder aanwezig te zijn

Jullie dag vastgelegd op een unieke creatieve maar ook journalistieke manier. Dat is wat ik wil doen voor mijn bruidsparen. Jullie verhaal vastgelegd op beeld, gewoon zoals jullie echt zijn. 

Mijn stijl is natuurlijk, creatief en vol emotie. Ik ben altijd opzoek naar de nog creatievere compositie of een andere lichtinval. Volgens mijn bruidsparen ben ik een warm persoon en kan ik me goed aanpassen aan situaties, locaties en verschillende groepen mensen.

 

Ik hou van duidelijkheid en om te weten waar ik aan toe ben, een goede voorbereiding geeft mij rust maar haalt ook het meest creatieve in mij naar boven. Door mijn ervaring kan ik jullie opweg helpen. Goede communicatie richting mijn bruidsparen is daarbij ontzettend belangrijk. Ik geef altijd de extra mile zodat we er samen een onvergetelijke dag van gaan maken. 

|
Zo ga ik te werk
Het eerste contact
Als het goed is hebben jullie mij gevonden omdat jullie een professionele fotograaf willen boeken voor jullie bruiloft. Neem een kijkje op mijn website en portfolio hier vinden jullie foto’s van koppels die ik op hun trouwdag heb mogen schieten. Wie weet doen jullie wel inspiratie op. Op mijn Instagram-account @bynoesha houd ik tevens mijn portfolio en verhalen bij en geef ik trouwfoto tips. Spreekt mijn werk jullie aan maar ook mijn persoonlijkheid plan dat vrijblijvend een video call met mij in. Ik ben namelijk ook super nieuwsgierig naar jullie. 
De afspraak
Als huwelijksfotograaf ben ik altijd te porren voor een persoonlijke meeting met een lekker drankje of gewoon een simpele video call. In ons gesprek wil ik meer van jullie weten: Wat doen jullie in het dagelijkse leven? hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Was het liefde op het eerste gezicht? Hoe willen jullie terugkijken op jullie speciale dag? Wat is voor jullie belangrijk in de fotografie? Voor hoeveel uur willen jullie dat je fotograaf ingehuurd wordt? Misschien willen jullie daar wel advies over? In deze meeting bespreken we al jullie vragen maar ook hoe de dag eruit gaat zien. En we leren elkaar kennen, wel zo belangrijk. Dan kunnen we ook meteen voelen of de klik er is. Als jullie hem ook voelen hoor ik heel graag of jullie mij willen voor jullie trouwdag! Ja top! Ik maak een offerte op en stuur die samen naar jullie met de algemene voorwaarden. Als die is ondertekend is de datum helemaal van jullie. 
Voorbereiding
Yes. De offerte en algemene voorwaarden zijn ondertekend. We gaan samenwerken. Klaar voor sfeer, romantiek en authenticiteit in je trouwfoto’s? Om het officieel te maken stuur ik je aanbetaling van 10% en zodra de aanbetaling binnen is, is jullie trouwdatum veiliggesteld en ben ik helemaal van jou. Je mag een introductie mail verwachten van mij en 4 maanden voor trouwdatum een vragenlijst om in te vullen. Hierin leggen we dit allemaal vast zodat alles duidelijk is.  Dan tot slot plannen we nog een korte draaiboek call een maand voor trouwdatum om alle puntjes op de i te zetten en zijn we klaar voor jullie speciale dag! 
De dag van de bruiloft
De grote dag is aangebroken; tijd om te genieten van jullie bruiloft met al jullie lieve vrienden en familie. We beginnen bij de voorbereidingen bij jullie thuis of op locatie, gevolgd met de first look, fotoshoot, ceremonie, borrel & taart, diner en het feest. terwijl ik tussen de menigte verdwijn om alle bijzondere beelden vast te leggen. Kunnen jullie volop genieten van de dag zelf en alles wat er op jullie af komt. Behalve tijdens de groepsfoto’s en fotoshoot zul je mij zo min mogelijk zien en merken. Dat is mijn kracht. 
De foto's
Nog aan het nagenieten van jullie trouwdag? Ik in ieder geval wel! Wat was het hard werken maar wat heb ik van  jullie genoten. Na thuiskomst krijgen jullie een preview van mij met jullie highlights die ik binnen een week na trouwdatum zal sturen. Daarnaast bewerk ik alle foto’s binnen vier-zes weken in mijn eigen stijl, tijdloos, contrastrijk met een klein tikje extra aan donkergroene tinten. Daarna krijg ik binnen twee weken een selectie van jullie en maak ik jullie trouwalbum op. In al mijn pakketten zit een tijdloos album die jullie kunnen vormgeven en upgraden. De bewerkte foto’s lever ik tot slot digitaal aan via we-transfer en jullie krijgen van mij een galerij om makkelijk te delen met al jullie vrienden en familie.
socials

|
Wat vinden mijn klanten
Reviews
Wessel & Liesbeth
Wessel & Liesbeth
Lees verder
Nooi heeft ons super goed geholpen. Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij haar en dat is nooit weggegaan, voorafgaand aan het huwelijk hebben we meerdere keren met elkaar contact gehad om de wensen in kaart te brengen, hierdoor ging het op de dag zelf allemaal heel makkelijk met hele mooie fotos als resultaat!
Hannan & Jurrien
Hannan & Jurrien
Lees verder
Nooi heeft de fotografie gedaan op onze grote dag (10 juni). Het was een dag om nooit te vergeten mede door de prachtige foto’s gemaakt door deze top fotograaf. Ze luisterde goed naar wat we wilden en liggen op de grond midden in de Hortus? No problem! Alles voor die perfecte foto. De foto’s zijn creatief en voor ieder shot wordt er gezocht naar de perfecte look and feel. Recentelijk ook onze trouwalbum ontvangen en die is ook tiptop in orde. We konden weer even nagenieten van die mooie dag. De kers op de taart van een dag, die je op deze manier nooit meer zult vergeten. Lieve Nooi, heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan daarvoor en op de dag zelf!
David & Rachel
David & Rachel
Lees verder
Nooi was the perfect partner for our wedding photography. She was knowledgable on lighting, best placements, timings and family dynamics. We loved our shots and they will create treasured memories for years to come. Highly recommend.
Michal & Ben
Michal & Ben
Lees verder
Nooi heeft echt fantastisch werk geleverd met onze trouwfoto’s. De beelden vangen de essentie van de dag op een prachtige manier, en we zijn erg blij met het resultaat. Nooi is professioneel, relaxed en maakte de fotoshoot moeiteloos. haar talent om spontane momenten vast te leggen is echt bewonderenswaardig. We waarderen de inspanningen en zijn dankbaar voor de prachtige herinneringen die we nu hebben dankzij Nooi! Groet, Michal & Ben
Christina & Fabio
Christina & Fabio
Lees verder
We had our wedding in summer 2023 at the beach and met Nooi already in 2022 in December. We got to know her and she is a very nice person. We immediately felt comfortable with her. We were roughly discussing the time table for the wedding and she gave us some advices when to do the photoshoot and explained us her photography style. We were sharing a Pinterest pinwall so that we can collect the pictures we like. In this way she can have a good imagination of what we like. We also won a pre-wedding shooting on her Instagram website and got to spend some hours with her in Amsterdam and very nice pictures to show at the wedding! Nooi also took very nice pictures of our wedding. We had a shoot at the dunes and another short shoot at sunset. In the full day package that we book, we also had a nice photoalbum included and the quality of this album is really amazing and also special. In summary, we can recommend Nooi as a wedding photographer and her weddinson awards are well deserved!
Sam & Nancy
Sam & Nancy
Lees verder
Wij zijn echt heel blij dat Nooi onze bruiloft gefotografeerd heeft. De foto’s zijn echt prachtig geworden! Alle momenten zijn vastgelegd, zoals wij dat gewild hadden. Daarnaast had Nooi zelf ook veel leuke ideeën, waardoor er naast spontane foto’s ook andere meer artistieke foto’s zijn gemaakt. Nooi is erg fijn in de communicatie en heeft van tevoren goed naar onze wensen geluisterd. Ook heeft ze de foto’s erg snel na onze bruiloft opgeleverd en dit tot een mooi fotoalbum verwerkt.
Michal & Ben
Michal & Ben
Lees verder
Nooi heeft echt fantastisch werk geleverd met onze trouwfoto’s. De beelden vangen de essentie van de dag op een prachtige manier, en we zijn erg blij met het resultaat. Nooi is professioneel, relaxed en maakte de fotoshoot moeiteloos. haar talent om spontane momenten vast te leggen is echt bewonderenswaardig. We waarderen de inspanningen en zijn dankbaar voor de prachtige herinneringen die we nu hebben dankzij Nooi! Groet, Michal & Ben
Maarten & Monica
Maarten & Monica
Lees verder
Via via kwamen wij bij Nooi uit. Na een aantal gesprekken gehad te hebben voelde het goed aan om haar te vragen voor onze grote dag. Van te voren alles goed doorgenomen over de wensen van die dag. Alles was mogelijk en ze gaf hierin ook tips en adviezen. We hebben van te voren ook een pre foto shoot gedaan met de kant van de bruid. Deze foto’s zijn ook erg mooi geworden en dit was ook een fijne shoot waarin alles ook mogelijk was en Nooi precies wist waar we konden staan voor de mooiste foto’s. Op de dag van de bruiloft zelf leek het alsof Nooi er niet was (in positieve zin). Ze was er wel maar viel niet op, wat ik als een groot compliment beschouw. De dag was voor ons perfect. Nooi heeft mooie foto’s gemaakt waar wij graag naar terug kijken. Mocht je dus nog een goede, lieve, meedenkende fotograaf nodig hebben dan ben je bij Nooi zeker op het juiste adres.
Emily & Frank
Emily & Frank
Lees verder
Wij hebben Nooi als onze fotograaf gekozen omdat ze tijdens het kennismakingsgesprek heel erg met ons mee dacht en ons op een goede manier aan het denken heeft gezet. De communicatie verliep ook soepel, ze reageert snel op haar mail. Op de trouwdag zelf heeft Nooi prachtige foto’s gemaakt. Het was ook heel fijn dat we aanwijzingen kregen hoe we moesten staan, zelf weten we nooit hoe we leuk op een foto moeten staan. Al onze gasten staan op de foto’s en alle momenten zijn vastgelegd, ontzettend leuk om terug te kijken. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Het fotoboek hebben we nog niet in onze handen gehad, die krijgen we binnenkort maar online zag die er ook prachtig uit! Aan andere bruidsparen raden we haar zeker aan!
Inge & Dennis
Inge & Dennis
Lees verder
We zijn bij Nooi uitgekomen omdat de foto’s ons aanspraken en ze zeker niet duur is in vergelijking met andere fotografen. Nooi is een ontzettend lieve vrouw die betrokken is en heel veel tijd stopt in de voorbereidingen. We hebben contact gehad middels videobellen, de mail, vaak via WhatsApp en ze is bij ons thuis langs geweest. We hadden direct een klik, wat belangrijk is omdat je de hele dag samen op pad bent en foto’s maken best intiem is. Op de dag zelf doet ze haar uiterste best voor de perfecte foto. Ze heeft zelfs op de grond gelegen om een mooie foto te kunnen maken. Ook houdt ze rekening met het soort foto’s wat je zelf graag wilt hebben. De foto’s zijn fantastisch geworden. Het album hebben we nog niet, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig wordt. Ben je nog op zoek, dan zou ik zeker contact opnemen met Nooi!
Martin & Ingeborg
Martin & Ingeborg
Lees verder
Wij zijn zeeer tevreden over het werk van Nooi. Het begon al bij de eerste kennismaking via de telefoon. Er was een klik, in latere gesprekken zei ze: Als ik geen klik voel dan neem ik de opdracht niet aan. We konden onze wensen heel duidelijk maken en ze heeft goed geluisterd. Op de dag zelf was ze op de afgespoken tijd aanwezig en ging het eigelijk heel relaxed allemaal. Voor ons, als bruidspaar, was ze onzichtbaar. Dit is duidelijk te zien op de foto’s die daardoor erg spontaan zijn. Natuurlijk waren er ook een aantal “geposeerde” foto’s, maar ook deze werden gemaakt met een heerlijke ongedwongenheid, waardoor ook deze erg leuk zijn geworden. Wij (en ook de gasten) hebben het contact met Nooi als zeer prettig ervaren. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en originaliteit. Wij zijn erg blij dat we voor Nooi hebben gekozen! Nooi, als je ooit weer eens bij ons in de buurt bent, bel gerust aan, de deur staat altijd voor je open. Liefs, Ingeborg & Martin
Sabine & Ruud
Sabine & Ruud
Lees verder
Ons eerste contactmoment was via videobellen, omdat de reistijd ruim één uur was. Nooi’s stijl van fotograferen sprak ons erg aan, dus wie niet probeert.. De eerste kennismaking was erg prettig. Nooi toonde interesse in onze grote dag, maar ook in ons gezin en wat onze wensen zijn. Mijn partner en ik staan niet graag in de spotlights, maar Nooi garandeerde ons dat de foto’s heel natuurlijk zouden zijn en dat we niet eens zouden merken dat ze aanwezig was deze dag. Soms zou ze wat aansturen, maar dat zou wel goed komen. En of!!! Wat zijn wij blij dat we voor Nooi hebben gekozen. Er is tussentijds regelmatig contact geweest. Ontzettend prachtig fotoreportage, van het klaarmaken ’s morgens (op twee locaties) tot het eindfeest. Tijdens de shoot buiten in de duinen was ze erg geduldig met onze kinderen én het ietswat regenachtige weer. En ook met onze doorzichtige paraplu’s zijn deze prachtig geworden. Nooi heeft wat suggesties aangeboden m.b.t. de shoot buiten en een silhouet foto ’s middags tijdens de borrel. En hier zijn we haar ook dankbaar voor.
Andrew & Linda
Andrew & Linda
Lees verder
Tijdens ons eerste gesprek was er gelijk een goede klik en 1 ding was gelijk duidelijk. Nooi is er 1 uit duizenden. Omdat ik in Nederland woon en mijn huidige echtgenoot in Amerika was het wat lastiger om te overleggen. Geen probleem voor Nooi. We facetimeden in Nederland en Amerika en zij bezocht onze trouwlocatie voor wij daar samen afspraken. Zij dacht aan dingen waar wij nog niet aan gedacht hadden, nam haar tijd en had veel aandacht voor detail en dat zie je terug in de prachtige foto’s. Iedere foto is mooi in alle opzichten en het is haar gelukt echte emotie te vangen. Iets wat wij zo belangrijk vonden. Mijn man Andrew, ik en onze dochters uit beide eerdere relaties waren onderdeel van onze huwelijksdag en Nooi zorgde ervoor dat zijn betrokken waren, had aandacht voor een ieder, maar zorgde er ook voor dat ze zich als onzichtbaar door de dag beweegte. Echt een aanrader. Zoek je een goede fotograaf voor jouw huwelijksdag, kies dan voor Nooi!
Merel & Thomas
Merel & Thomas
Lees verder
Super blij met onze keuze voor Nooi als trouwfotograaf! Bij het eerste contact met Nooi kregen we meteen een goed gevoel en dat gevoel bleek op onze trouwdag volledig terecht. Op de grote dag zelf was Nooi wederom super attent en deed enorm haar best om alle bijzondere momenten vast te leggen. Ze heeft naar onze mening een prachtige stijl en staat open voor alle gekke poses die je maar kunt bedenken. Zelf is ze ook nog erg creatief in het maken van diverse close-ups van de trouwringen, bruidsboeket, etc. Tijdens de ceremonie, de borrel en het feest wist Nooi super goed om onopvallend aanwezig te zijn, maar toch veel leuke momenten vast te leggen! Al met al zijn we super blij met onze keuze voor Nooi en kunnen we haar van harte aanbevelen!
Chris & Sophie
Chris & Sophie
Lees verder
Voordat onze grote dag er eindelijk was, hebben we fijne gesprekken gehad met Nooi waar ze luisterde naar onze wensen. Het is erg fijn om met haar te communiceren en ook onze gasten hebben dit ervaren. Tijdens onze dag heeft Nooi prachtige foto’s gemaakt. Ze wist op de juiste momenten foto’s te maken waardoor er heel veel mooie spontane foto’s zijn ontstaan. We kijken met veel plezier terug op de foto’s die we hebben ontvangen. Het is alsof je de dag helemaal opnieuw beleeft.
Yosef & Fyiori
Yosef & Fyiori
Lees verder
Prachtige foto’s!!!! En heel fijne communicatie. Wij zijn zeer tevreden over alles.
Sharon & Jeffrey
Sharon & Jeffrey
Lees verder
Wat zijn wij onwijs blij met onze keuze gemaakt met Nooi! Nooi is echt een professionele fotograaf, ze weet waar ze over spreekt. Ook is Nooi een ontzettend lieve vrouw, geduldig en ervaren met kinderen. Tijdens de fotosessie voelde alles heel vertouwd, de sfeer was liefdevol en het was ook nog eens gezellig. Voor de bruiloft hebben wij meermaals gesproken, dit was ontzettend fijn om elkaar al te leren kennen en hierbij hadden we samen onze wensen doorgesproken. Onze trouwdag was geweldig! Dankzij de mooiste foto’s van Nooi beleven we de dag opnieuw!
Kimberley & Sebastiaan
Kimberley & Sebastiaan
Lees verder
Wat zijn wij onwijs blij met onze keuze gemaakt met Nooi! Nooi is echt een professionele fotograaf, ze weet waar ze over spreekt. Ook is Nooi een ontzettend lieve vrouw, geduldig en ervaren met kinderen. Tijdens de fotosessie voelde alles heel vertouwd, de sfeer was liefdevol en het was ook nog eens gezellig. Voor de bruiloft hebben wij meermaals gesproken, dit was ontzettend fijn om elkaar al te leren kennen en hierbij hadden we samen onze wensen doorgesproken. Onze trouwdag was geweldig! Dankzij de mooiste foto’s van Nooi beleven we de dag opnieuw!
Chantal & Kai
Chantal & Kai
Lees verder
Prachtige foto’s! En ze is dan ook een hele fijne toevoeging op je dag! Ik ben heel blij dat we jou gekozen hebben, en zou het zeer zeker iedereen aanraden.
Previous
Next